Tuksu taas vauhdissa. Nyt on sitten häät luvassa. Lappalaissyntyinen Arto Länsman on menossa Tuksun kanssa naimisiin. Ja paljonhan kaksikolla on ikäeroa?

Jotenkin on julkisuuden halun maku suussa, kun katselee Tuksun menneisyyden julkisuuspomppauksia. Ja kuunnellessa Maria-shown haastattelua, jossa Tuksu itse epäröi suhteensa kestävyyttä.

"Ensimmäisissä häissä on oltava valkoinen puku, mutta seuraavissa värillä ei ole niin väliä" - Tuksu itse hehkuttaa hääpuvustaan. Ei näytä ulkopuolisen katseella suhde kestävän kovin kauan. Mielestäni naimisiinmeno ei ole mikään leikinaihe, toisin sitä voi käyttää hyvin julkisuudensaantiin, varsinkin jos on sellainen seiskajulkkis, kuin Tuksu.

Kovin moni ei edes usko unelmaparin häiden onnistuvan. Jopa 91% MTV3.fi Tiihdeuutisten lukijoista olettaa, ettei häät tule onnistumaan. Loput 9% pitää kaksikkoa täydellisen unelmaparin symbooleina.

Aiheesta on tulossa tosi-tv sarja lähiaikoina. Tuksu menee naimisiin-nimellä julkaistava uutuussarja alkaa torstaina 3.3.2011 klo 20.00 tv5:llä. Jos pari vielä sarjan jälkeen edes yhdessä pysyy. Arto on harrastanut katoamistemppuja useamman kerran. Viimeeksi sulhanen katosi helmikuun alussa Tuksun ollessa keikalla Hesassa Kannelmäessä.

Jostain syystä tulee mieleen hyväksikäyttö. Että Arto käyttää Tuksua hyväkseen saadakseen kuuluisuutta ja huomiota medialta. Ennen Tuksun ja Arton romanssia tätä miestä ei edes tunnettu. Joka tapauksessa, häitä odotellessa alkaa mietityttämään sanonta "rakkautta ensisilmäyksellä" tai että rakkaus olisi todellista. Ehkä sekin on suhteellista, mutta saapahan nähdä kuinka kauan tämä suhde kestää.